Velkommen skal du være!

Med dette første innlegget mitt ønsker jeg deg hjertelig velkommen til min blogg. Som svært opptatt av komedie, underholdning og morsomme ting generelt, har jeg lenge tenkt på å skape min egen blogg. Det har imidlertid blitt med tanken, men nå har endelig tiden kommet. Hva kan du forvente av bloggen fremover? Morsomme historier og videoer, artikler om humor generelt, og ellers skal jeg fortelle litt om det som skjer i dagliglivet mitt.

Hva håper jeg å få ut av bloggen?
For et godt spørsmål! Jeg håper først og fremst at alle leserne mine skal kunne bli litt gladere av innholdet her, og trekke på smilebåndet av skribleriene mine. Ellers håper jeg å kunne bli kjent med nye likesinnede mennesker som også er opptatt av å humor og morsomme ting. Jeg har også masse venner og bekjente som har flyttet til andre stedet i Norge og utlandet. Dette blir da en flott måte for de å holde seg oppdatert på hva jeg driver med. Det vil med andre ord forhåpentligvis bli noe for alle og enhver her!

Hvorfor så opptatt av humor?
Kanskje det var alle komediene som mine foreldre alltid like å se når jeg var liten, eller at jeg alltid har likt å lage litt ablegøyer å få folk til å le. Men uansett hva grunnen er, har humor har alltid vært en viktig del av livet mitt. Derfor skal det bli svært så gøy å se hva denne bloggen kan utvikle seg til. Kanskje kan jeg få en fast tilhengerskare som liker det jeg skriver om. Er det enkelte temaer eller ting du ville likt at jeg tar opp, så hører jeg svært gjerne fra deg. Bare send meg en e-post eller legg igjen en kommentar under hver bloggpost. Det er ikke bare for meg jeg ønsker å ha denne bloggen, det er for å spre glede og dele mine tanker rundt humor med andre. Så derfor er det selvsagt en fordel at jeg tar for meg ting som folk faktisk er opptatt av!

Alt i alt vil jeg runde av dette første innlegget mitt med igjen å få ønsket deg som leser hjertelig velkommen. Gjerne ta å legg siden til i dine bokmerker så du enkelt finner veien tilbake her. Om ikke så kom tilbake med jevne mellomrom, for jeg har nemlig mange bloggposter planlagt og det vil være stor aktivitet her fremover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>