Planer for en vinter tur til Frankrike

Da var jeg tilbake her igjen, og håper at jeg kan tilby noe morsomt å skrive om i dag. Om ikke annet, kanskje jeg kan kaste litt glede til deg gjennom å fortelle om morsomme ting som skjer i livet mitt akkurat nå!
Lite nytt i stua
Jeg liker å bli involvert i interiøret i hjemmet mitt, og blir ofte lei når alt ser det samme ut for lenge. Jeg bruker vanligvis røre rundt i potten, så å si, og kjøpe noen nye møbler eller gjøre om i de møblene som jeg allerede har. Nå har jeg nettopp kjøpt en ny benk til stuen for å ha min nye TV på, så lite nytt har jeg fått i stua.
Nå har jeg noen tanker om å lage en vegg fylt med malerier av ulike komiske scener. Jeg ble fortalt en gang at jeg skulle pynte hjemmet med ting som gjør meg lykkelig, fordi du tilbringer mye tid i hjemmet. Hvis du da har et hjem fylt med ting som gjør at du smiler litt, så vil du nok automatisk bli lykkeligere som person. Det er faktisk en teori som jeg har full tro til. Høres fornuftig, ikke sant?
Foruten å kjøpe en benk fra Trademax kjøpte jeg hjem noen malerier faktisk, slik at jeg kan starte med denne veggen. Siden vil det sikkert ta litt tid før den er ferdig, for det er så utrolig mye som du ønsker. Så mange talentfulle artister.
Planer for en vinter tur til Frankrike
Jeg har begynt å se på hvis jeg kan reise på en tur til Frankrike i vinter og åke slalåm. Nå har jeg i mange år sett mine venner dele bilder og videoer fra sine turer der, og jeg blir mer og mer sjalu. Det ser helt fantastisk ut! I fjor reiste mine foreldre til franske Alpene, Montgenevre, en uke – og det så veldig fint ut der. Jeg har sjekket ut prisene på noen turer der og syns ikke det ser fryktelig dyrt ut. Har du noen gode tips på reiser eller reiseselskap å velge? Jeg prøver selvfølgelig til å holde det så økonomisk som mulig.

skidor-frankrike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>