Oppussing som meditasjon

Tidligere snakket jeg om å prøve meg på en åpen scene som komiker. Det er en lokal populær bar som skal holde arrangementet, og alle som vil prøve seg får muligheten til det i fem minutter. Jeg har enda ikke helt tatt steget og forpliktet meg til å stille opp, men jeg forhørte meg om det fortsatt var ledige plasser. Noe det var. Jeg gav beskjed at de vil høre fra meg innen noen få dager dersom jeg stiller opp.

Planen min er derfor at jeg skal forsøke å skrive noen gode vitser og historier over de neste dagene, fremføre de for noen venner av meg jeg er helt komfortabel rundt, og synes de det er bra, så stiller jeg opp.

Skriveblokk
Det er imidlertid vanskeligere enn jeg trodde å kunne produsere og fortelle noen morsomme historier og vitser. I enkelte tilfeller føler jeg at det flyter helt uten problem, som for eksempel når jeg er i festlig lag, men når jeg må “presse” det frem, er det ingenting som skjer. Heldigvis holder jeg på med oppussingen av leiligheten. Det er for meg nesten litt meditasjon med tanke på at jeg ikke tenker på noe annet enn det jeg holder på meg. Så det gjør forhåpentligvis at humoristen i meg dukker frem naturlig etter hvert.

Det som er planen for oppussing nå er stuen, noe jeg skrev om tidligere. Jeg har akkurat lagt gulvet ferdig og skal få på plass et nytt spisebord. Jeg endte opp med å bestille fra en nettbutikk som heter Trademax, og det var dette spisebordet uten stoler valget falt på.

spisebord

Satser på at jeg har bordet hos meg innen noen få dager, og at jeg i løpet av den perioden også har noen virkelig gode vitser og historier å fortelle! Som vanlig holder jeg dere oppdatert på hva som skjer her på bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>