Nyter av en vakker ferie

Sommer og sol, nå er det virkelig gode tider, ikke sant ?Jeg selv er hjemme på ferie nå i noen uker, og vie meg til de tingene som gir livskvalitet. Mesteparten av tiden går åt til lesing, turgåing, eller til å sjekk sporten. Noen filmer har det blitt også 🙂 Litt tid har blitt brukt for shopping og fornyelse av noen møbler her hjemme. Jeg var litt lei av min gamle sofaen så den gikk ut nå i favør for en ny.

Et rom i grå og lilla farger
Jeg var hjemme hos Bjarne og hans kone for noen helger siden tilbake og de hadde virkelig fått det fint i sitt nye hus. Mest inspirert var jeg over hvor vakkert de hadde gjort i hagen sin. Ellen har virkelig grønne fingrer. Hun er veldig god på dette med hage arkitektur! Hun hadde fylt sin hage med forskjellige planter og blomster i sølv og lilla farger, og da tenkte jeg “Sånn ønsker jeg å ha det hjemme!” Nå har jeg ikke har den samme hagen som Bjarne og Ellen har, men jeg tenkte i hvert fall designe stuen min i de fargene.

I går bestilte jeg hjem en sovesofa i grått fra chilli.no som en start på mitt nye prosjekt. Den var så sinnssykt pen, ikke sant? Jeg fant også et par fine lilla gardiner og noen malerier som fikk følge i orden. Selvfølgelig benyttet jeg det faktum at du kan bestille alt og få den levert hele veien til døren. Når det er ferie må du være litt lat syns jeg 🙂

sovesoffa gotland

Endelig tid for Fawlty Towers
Jeg elsker komedie og min smak er trolig like bred som den er lang. Akkurat nå har jeg brukt mye tid til å sjekke på Fawlty Towers. John Cleese er egentlig en veldig god skuespiller. Han er perfekt i sin rolle der på hotellet.

Jeg har sett alle delene før, men fortsatt ler like mye hver gang jeg sjekker et program. Min favoritt i serien er Manuel den spanske servitøren. Han prøver og prøver, men det blir aldri rett =) Når jeg sjekket klar på den serien tenkte jeg å fortsette med litt mer humor i samme stil, så det vil nok være noen runder av britisk humor som kommer fremover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>