Jeg har faktisk handlet!

Hallo!

Jeg må bare starte med denne vits 😀

Den svenske badevakt til sin arbeidsgiver:
“Det er uvanlig mange gode svømmere her i dag.”
“Hvorfor?”
“Minst sju har vinket til meg.”

Det var faktisk Arvid som fortalte meg denne i helgen som var. Han har trolig blitt smittet av meg og mine vitser. Kanskje det er han som blir nødt til å kjøre denne blogge på til slutten 😀

Hold på hatten – jeg har faktisk handlet!
Vel, nå snakker jeg om noe annet jeg har gjort. I dag kjøpte jeg et nytt sengegavl til meg selv. Kattene har revet så mye av det som jeg har nå, så det var på tide å kjøpe en ny en, tenkte jeg.
Jeg fant en på Trademax. En svart hodegjerde med tilhørende nakke puter. Hvis du søk på SENGEGAVL BAS 180, finner du det (hvis du vil se hvordan det ser ut).

Det er ikke ofte jeg handler så jeg er faktisk stolt av meg selv. Min mor spøke alltid om hvor lavt hun tror jeg er, men jeg foretrekker å kalle det økonomisk. Jeg tror ikke vi skal holde på å kjøpe en masse ting «bare fordi», eller?

Justin Timberlake is the maaan
Nå er selvfølgelig Justin Timberlake varmt i media igjen fordi han har gitt ut en ny sang, og i tillegg dukket opp i nabolandet Sverige her i Eurovision-finalen. Han er en veldig dyktig artist, må jeg si, med en utrolig bredde.

Det mange ikke vet om ham er at han har en god sans for humor også.
Hvis du ikke har sett dette klippet under, gjør det! Det er fra “Late Night with Jimmy Fallon».

Jeg tar godt og fullfører denne med enda en vits som Arvid fortalte meg denne helgen. Jeg tror han har fått tak i en bok med morsomme historier i. Jeg må bare se om jeg kan finne det også 🙂

«Vet du hvordan man kan se om det har vært en elefant i kjøleskapet?»
– Det er fotspor i leverposteien!

Hahaha!

Nei, nå skal jeg gi meg. Tid for å begynne å demontere min sengegavl slik at jeg kan passe den nye. Noen som er interessert i å kjøpe min gamle kanskje? Bare ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>