Easy Living Key West

Det er sikkert mange der ute som roter rundt i garasjer og uteboder for å finne frem hagemøblene fra i fjor, noe som også har vært min faste prosedyre i mange år. Men jeg tror jeg må konstatere at hagemøblene våre hadde sin siste sesong i fjor, for da jeg prøvde å ta dem frem i år datt armlenet av den ene stolen, og sofagruppen har seget faretruende i den ene enden ganske lenge. Så for å unngå en katastrofe når vi har gjester på besøk, har jeg funnet ut at det er bedre å investere i noe nytt.

Heldigvis er det massevis å velge i på nett, nesten litt for mye, og man kan nesten miste oversikten i alt utvalget. Jeg orket faktisk ikke å kikke innom så innmari mange butikker (selv om jeg sikkert burde), fordi jeg har handlet hos Bygghjemme flere ganger før og er veldig fornøyd med deres utvalg. Det jeg har kjøpt har holdt bra, og de har flinke folk på kundeservice og en pålitelig levering.

Så nå har jeg bestemt meg for den nye looken på terrassen: Det skal bli ’Easy living Key West’, og jeg håper selvsagt på at møblene kommer levert med Florida-temperaturer! Møblene er i kunstrotting som jo er superpopulært for tiden, og med god grunn, det både ser bra ut, er slitesterkt og nesten vedlikeholdsfritt (stort pluss i min bok). Jeg har unnet meg to lenestoler med justerbar rygg og myke puter, en ganske romslig sofagruppe, og en putekasse som putene kan hives nedi på slutten av kvelden. Så nå kan jeg trygt invitere gjester til terrassen uten å bekymre meg for at de skal falle gjennom sofasetet!