Både dårlige og morsomme nyheter

Jeg trodde jeg ville få en fredelig og rolig sommer, men nå må jeg gå tilbake et par skritt og innrømme mitt nederlag. Har du også lagt merke til at hvis du skryter for mye om noe så vil det gå til helvete med det? Akkurat så er det nå, sukk.

En begynnelse til vannskader
I begynnelsen av forrige uke, la jeg merke til noe rart i mitt baderom. Det drypper fra kanten av min badekar og når jeg gravde litt mer i problemet viste seg at det vær begynnelsen på en vannskade fra kloakken. Jeg har hatt et hjeminspektør her som har fastslått at det er mulig å fikse ganske enkelt og billig, men etter dette har jeg besluttet å bytte fra badekar til dusjkabinett istedet. Det vil være mye tryggere framover.

Jeg skynder meg når jeg gjør ting og når jeg tar avgjørelser, så jeg har faktisk allerede vært ute på Internett og kjøpte en dusjkabinett. Jeg fant en på bygghjemme som jeg føltes var rett med en gang. Nå skal jeg bare få den hjem fraktad. Sedan er det på tide å installere. Jeg må prøve å se den morsomme siden av dette også, selv om det er vanskelig akkurat nå 🙁

Noe mer moro er fotballen akkurat nå
Hvis du i stedet vil snakke om noe morsomt så kan jeg ikke skrive et blogg innlegg uten å nevne fotballkampen mellom England og Island. Har du hørt noen lydfil eller sett en video med den kommentatoren som skriker ut av glede da Island vinner? Jeg kan ikke huske sist gang jeg lo så mye 😀

I Sverige har de gjort en oversettelse av de islandske skriken og tekstet til hvordan det høres ut på svensk og jeg har sett på videoen tusen ganger nå de siste dagene. Jeg må bare dele med meg til dere av dette å gi litt kontrast til min klynking i begynnelsen av innlegget.

Jeg håper dere kan tilgi meg og forstå at jeg også har dårlige øyeblikk noen ganger som jeg trenger å lufte. Nå er det kort tid til installasjonen av min nye bad er klart og da kan jeg legge tragedien bak meg i stedet=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>